Beitels Uitsmeden


Goed gereedschap is het halve werk.

Hakken met botte beitels is weinig effectief en geeft vaak onnodige frustraties. U kunt bij ons terecht voor het uitsmeden en opnieuw harden van alle soorten beitels. Hoe wij dat doen leest u hier.

Op deze manier kunt u op een voordelige manier altijd beschikken over scherp en degelijk gereedschap. Dit levert ook een besparing op voor de slijtage van uw machines, benodigde uren en Arbo voordeel voor uw personeel. Wij hanteren staffelprijzen, hoe meer u er brengt des te minder u betaald.

Voegbeitels.

Om het uithakken van voegen te vergemakkelijken is het mogelijk om de voegbeitels extra dun uit te smeden. Dit geeft wel een iets hoger risico op breuk, maar toch kiezen de meeste vakmensen toch voor deze methode vanwege het gebruiksgemak.

Garantie bij breuk.

Aangezien ik een ruime ervaring heb opgebouwd met het uitsmeden en opnieuw harden van beitels durf ik het aan om u garantie bij breuk te bieden:

“Elke beitel die breekt nadat hij door ons is uitgehaald wordt gratis opnieuw uitgehaald”.

Speciale wensen.

Mocht u speciale wensen hebben wat betreft uw beitels dan kunt u dit natuurlijk aangeven bij het brengen van de beitels.
Voor het uithalen van bijvoorbeeld de sloopbeitels t.b.v minikraantjes kunt u het beste even contact met mij opnemen.
We kunnen het uitsmeden en harden dan zo plannen dat uw machine zo min mogelijk uitvaluren heeft.

Stootijzers.

Ook voor het uithalen en nieuw maken van stootijzers, stenenzetijzers, breekijzers en porren bent u bij mij van harte welkom.